یزدفردا: دفاع وسط شهداب در مورد درگیری لفظی با محمد موسوی عنوان کرد: فکر نمی‌کنم مشکلی باشد و طبیعی است.

به گزارش یزدفردا: شهداب یزد و فولاد سیرجان ایرانیان امروز (یکشنبه) فینال اول لیگ برتر والیبال را برگزار کردند که این دیدار با پیروزی ۳ بر یک شهداب به پایان رسید.

خاویر کنسپسیون دفاع وسط کوبایی تیم شهداب یزد پس از این پیروزی گفت: از ابتدا می‌دانستیم فولاد تیمی خطرناک، سطح بالا و جزو سه تیم برتر لیگ است. مصمم بودیم بازی را خیلی خوب شروع کنیم و به دنبال پیروزی بودیم.

او در مورد درگیری لفظی با محمد موسوی گفت: اتفاق افتاد اما  فکر نمی‌کنم مشکلی باشد. طبیعی است و  اتفاق خاصی نیست.

خاویر در واکنش به اینکه عطایی گفته حتما بازی سوم فینال برگزار خواهد شد، گفت: چرا که نه، می‌تواند اتفاق بیفتد. ما می‌رویم تا بازی دوم را خیلی خوب تمام کنیم و برنده باشیم اما آنها هم می‌آیند تا از بازی دوم بهتر کار کنند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا